A hajtetoválással kapcsolatosan számos kérdés merülhet fel az eljáráson töprengőkben. Hajbeültetés kérdések és válaszok cikksorozatunk 3. része folytatja a válaszadást!

Hajtetoválás után mennyi ideig tart a gyógyulási idő? 

Nincs gyógyulási idő. A hajtetoválás nem jár sebhellyel vagy hegesedéssel, duzzanattal stb., így nincs gyógyulási idő sem. Természetesen azért a pigmentálást követő 2-3 napban fokozotta óvnia kell a kezelt felületet. 

Hogyan óvjam a fejem közvetlen a hajbeültetés után?

A hajbeültetést követő 72 órában bizonyos helyeket és helyzeteket kerülni kell, ezek a következők:

- erősen poros helyek

- szauna

- szolárium

- uszoda

- erős savas vagy zsíros krém

- erős napfény

- erős fizikai megterhelés

Milyen a hajtetoválás eredményessége?

A hajtetoválás eredményessége rendkívül jó! Büszkén mondhatjuk, hogy ezidáig minden ügyfelünk elégedetten távozott tőlünk! Sokan közülük teljesen kopaszan érkeztek hozzánk és dús, rövidre nyírt frizurával távoztak. Mások frizurája 2-3 óra alatt látványosan dúsabb lett. A hajtetoválás eredménye természetes, realisztikus és garantált!

Szükséges a hajtetoválás után kontrollra menni? 

Az eljárás után nem szükséges a kontroll. Azonban bármely felmerülő kérdésre, kérésre, észrevételre készséggel reagálunk emailben, telefonon, vagy igény szerint személyesen is.

Amennyiben további kérdésed lenne, tekintsd meg a "Hajtetoválás kérdések 1" és a "Hajtetoválás kérdések 2"  bejegyzést. 

Ha még felmerültek benned további kérdések, látogass el weboldalunkra: hajtetovalas.com és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ingyenes hajtetoválás konzultáció:  +36-30/198-9648

hajtetoválás hajbeültetés hajtetoválás kérdések válaszok hajtetoválás kérdés hajtetoválás infó hajtetoválás eredmény hajtetoválás eredmények  hajtetoválásról