A haj elveszítése sokkoló élmény tud lenni, de nem kell beletörődni az állapotba. Számos alternatíva áll a kopaszodók rendelkezésére, közülük napjainkban a legnépszerűbb a hajtetoválás, mely mellett most 5 érvet is felsorakoztatunk.

- Nincs kockázat. Az első erős érv a hajtetoválás mellett, hogy nem jár kockázattal. A hajtetoválás a helyi érzéstelenítésnek köszönhetően minimális fájdalomérzettel jár. Továbbá nem kell attól tartani, hogy az eljárásnak nem lesz eredménye, létjogosultságát veszíti a kérdés, hogy "Vajon használni fog nekem is?".  A hajtetoválás mindenkinél "működik", mindenkinél "használ", az eredmény pedig azonnal látható.

- Nincsenek mellékhatások. Számos hajnövesztő készítmény kellemetlen mellékhatásokkal jár, vegyük például a sokak által kipróbált Minoxidilt. Ezzel szemben a hajtetoválás tartós és garantált eredményt kínál, mellékhatások nélkül.

- Gyors eredmény. A hajtetoválás 2 alkalmat, azok során pedig csupán néhány órát vesz igénybe. Az eljárás rendkívül egyszerű, az eredmény pedig már az első alkalom után látható. A 2. alkalomra pusztán az eredmény tökéletesítése érdekében van szükség. Néhány óra alatt visszanyerheti frizuráját!

- Költséghatékony. A különböző hajnövesztő készítményekkel szemben, a hajtetoválás esetében nem kell havonta magas összegeket fizetnünk, miközben az eredmény megjelenésére várunk és a hajbeültetés összegének is töredékébe kerül a hajtetoválás. 

- Természetes hatás. A parókákkal és a különböző készítményekkel ellentétben (melyek alkalmanként csak foltokban fejtik ki hatásukat), a hajtetoválás természetes kinézetet ad. A hajtetoválás felvitele után nem kell reggelente igazítgatnod a frizurádat, nem kell attól tartanod, hogy az félrecsúszik, vagy mások számára feltűnővé válik. A hajtetoválás tartós és divatos frizurával ruház fel. Általa az lehetsz aki szeretnél, azt viselhetsz, amit szeretnél, anélkül, hogy ez órákig tartó készülődéssel járna. Vess egy pillantást korábbi ügyfeleinkre, hogy lást mennyire realisztikus a hajtetoválás eredmény!

Ingyenes hajtetoválás konzultáció:  +36-30/198-9648

http://hajtetovalas.com