A hajtetováláson gondolkodók számára számos kérdés merülhet fel. Korábbi "Hajtetoválás kérdések és válaszok" posztunkban, már megválaszoltunk néhányat, most folytatjuk a sort. 

Lehet-e kérni érzéstelenítést a hajtetoválás elkészítéséhez?

A hajtetováláshoz nem szükséges érzéstelenítés, de azért, hogy a lehető legkellemesebb legyen a beavatkozás, mi minden esetben lekenjüka kezelendő felületet egy érzéstelenítő géllel. 

Lesz hegesedés az eljárás után? És ha igen, meddig tart annak gyógyulása? 

Az eljárás nem jár vérzéssel, így hegek sem keletkeznek. A hajtetoválás eredménye azonnali és nincs gyógyulási fázis, gyógyulási időszak, hiszen nincs minek begyógyulnia. 

Be fog dagadni a tetovált terület? 

Nem. A tetovált felület nem lesz duzzadt. 

Mennyi ideig tart egy hajtetoválás elkészítése? 

Mivel a hajtetoválás tetszőleges méretű fejterületen elvégezhető, ezért az eljárás időtartama rendkívül változatos lehet. Abban az esetben, ha a fejbőr teljes felületét be kell fedni a tetoválással, nagyjából 4 óra alatt végzünk vele. 

Elegendő egyetlen alkalom? 

Nem. Hajtetoválás esetén minden esetben szükséges legalább 1 további alkalom is, mikor is a tetováláson tovább javítunk, csiszolunk, hogy az még természetesebb hatást keltsen. 

Hajtetoválás előtt le kell vágni a hajat?

Amennyiben csaka meglévő haj sűrítése a cél, nem szükséges a haj levágása. Akkor azonban, ha a frizurádat röviden szándékozod viselni az eljárás után, akkor arra kérünk, hogy olyan hajszálhosszal érkezz a beavatkozásra, ahogyan azt majd a későbbiekben is hordani szeretnéd. Ez abban segít nekünk, hogy a készülő hajtetoválás majd a rövid hajszálak között a lehető legtermészetesebb, legrealisztikusabb hatást keltse. 

Ingyenes hajtetoválás konzultáció:  +36-30/198-9648

hajtetoválás hajtetoválás kérdések válaszok hajtetoválás kérdések hajtetoválás eredmény hajtetoválás után hajtetoválás infó

hajtetovalas.com