Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hajtetoválás kérdések és válaszok - 3. rész

A hajtetoválással kapcsolatosan számos kérdés merülhet fel az eljáráson töprengőkben. Hajbeültetés kérdések és válaszok cikksorozatunk 3. része folytatja a válaszadást!

Hajtetoválás után mennyi ideig tart a gyógyulási idő? 

Nincs gyógyulási idő. A hajtetoválás nem jár sebhellyel vagy hegesedéssel, duzzanattal stb., így nincs gyógyulási idő sem. Természetesen azért a pigmentálást követő 2-3 napban fokozotta óvnia kell a kezelt felületet. 

Hogyan óvjam a fejem közvetlen a hajbeültetés után?

A hajbeültetést követő 72 órában bizonyos helyeket és helyzeteket kerülni kell, ezek a következők:

- erősen poros helyek

- szauna

- szolárium

- uszoda

- erős savas vagy zsíros krém

- erős napfény

- erős fizikai megterhelés

Milyen a hajtetoválás eredményessége?

A hajtetoválás eredményessége rendkívül jó! Büszkén mondhatjuk, hogy ezidáig minden ügyfelünk elégedetten távozott tőlünk! Sokan közülük teljesen kopaszan érkeztek hozzánk és dús, rövidre nyírt frizurával távoztak. Mások frizurája 2-3 óra alatt látványosan dúsabb lett. A hajtetoválás eredménye természetes, realisztikus és garantált!

Szükséges a hajtetoválás után kontrollra menni? 

Az eljárás után nem szükséges a kontroll. Azonban bármely felmerülő kérdésre, kérésre, észrevételre készséggel reagálunk emailben, telefonon, vagy igény szerint személyesen is.

Amennyiben további kérdésed lenne, tekintsd meg a "Hajtetoválás kérdések 1" és a "Hajtetoválás kérdések 2"  bejegyzést. 

Ha még felmerültek benned további kérdések, látogass el weboldalunkra: hajtetovalas.com és vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ingyenes hajtetoválás konzultáció:  +36-30/198-9648

hajtetoválás hajbeültetés hajtetoválás kérdések válaszok hajtetoválás kérdés hajtetoválás infó hajtetoválás eredmény hajtetoválás eredmények  hajtetoválásról

0 Tovább

Hajtetoválás - A hajbeültetés eredményének fokozása

A hajtetoválás kiválóan alkalmas arra, hogy a hajbeültetés eredményén optikailag tovább dúsítson. 

A hajbeültetés napjainkban rendkívül kedvelt és népszerű eljárás a hajhullással, kopaszodással küzdők körében. Azonban a hajbeültetés eredményének fokát nagy mértékben befolyásolja a páciens rendelkezésre álló donoreterülete, annak minősége. Ebből kifolyólag, akinek nagyobb mértékű a kopaszodása, kizárólag hajbeültetéssel nem biztos, hogy elérhető nála a kívánt hajsűrűség (ezzel természetesen már a hajbeültetési konzultáción is szembesítik). 

A hajtetoválás, hajpigmentáció azonban kiválóan kiegészíti a hajbeültetés eredményét. A hajtetoválás során a hajszálak közötti rések, a fejbőr szabadon álló területei teszik, hogy a frizura ritkás hatást kelt. A hajtetoválás ezeket a bőrfelületeket pigmentálja, festi be apró borosta kinézetű mintákkal, aminek köszönhetően a szabadon álló bőrrész a hajszálak között láthatatlanná válik. Ezáltal pedig a frizura optikailag dúsabb hatást kelt. 

A hajtetoválás lehetőségének köszönhetően, azoknak sem kell lemondaniuk a hajbeültetésről, akik némileg kevesebb hajszállal rendelkeznek, mint amennyi átültetése kifejezetten dússá tenné kopaszodó fejterületüket.

Ingyenes hajtetoválás konzultáció:  +36-30/198-9648

hajtetoválás hajbeültetés hajtetoválás eredmény mikropigmentáció hajtetoválás után

hajtetovalas.com

0 Tovább

Hajbeültetés korrekciója hajtetoválással

A kopaszodás az érintettek nagy százalékát zavarja és igyekszik jeleitől minél hamarabb megszabadulni. 

A hajbeültetés egy kiváló lehetőség a kopaszodás jeleinek eltüntetésére, ám a nagy kapkodásban könnyen előfordulhat, hogy valaki nem megfelelő klinikát választja, vagy egyszerűen csak hajminősége, vagy a megfelelő mennyiségű donorhajszálak hiánya miatt, nem lesz kielégítő hajbeültetésének eredménye. 

A mikropigmentáció alkalmas arra, hogy korrigálja a rossz hajbeültetés eredményét, elfedje az az során keletkezett hegeket. A hajtranszplantáció korrekciós hajtetoválás során speciális pigment implantátumokat helyezünk a fejbőrbe, ezzel létrehozva a hajszimulációt, így képesek vagyunk a hegeket teljes mértékben láthatatlanná tenni.

Ingyenes hajtetoválás konzultáció:  +36-30/198-9648

hajtetoválás hajtetoválás hegbe hajtetoválás heg hajbeültetés korrekció hajtetoválás után hajtetoválás eredmény hajtetoválás eredménye

hajtetovalas.com

0 Tovább

Kövess minket Facebook-on!

Címkefelhő

hajtetoválás (12),hajtetoválás eredmény (10),hajtetoválás után (7),hajpigmentáció (4),mikropigmentáció (3),kopaszodás (3),hajtetoválás eredménye (3),hajhullás (3),hajtetoválás ár (3),orvosi pigmentáció (3),hajtetoválás kérdések (2),ritka haj (2),hajtetoválás blog (2),női kopaszodás (2),hajtetoválás kérdések válaszok (2),megoldás kopaszodásra (2),hajtetoválás előtt után (2),hajtetoválásról (2),hajtetoválás infó (2),hajbeültetés (2),hajtetoválás eredmények (2),hajtetoválás képek (2),hajtetoválás előtt (2),haj pigmentáció (2),fejbőr tetoválás (2),hajtetoválás fotó (2),hajtetoválás eredmények (2),hajtetoválás kérdés (1),hajtetoválás előny (1),hajtetoválás nőknek (1),hajtetoválás érvek (1),hajtetoválás mellett (1),hajtetoválás vélemény (1),hajtetoválás férfiaknak (1),női hajtetoválás (1),megoldás hajritkulásra (1),hajtetoválás előnyei (1),hajtetoválás konzultáció (1),ritkás haj (1),női hajhullás (1),kopaszodás nőknél (1),hajritkulás (1),hajtetoválás ára (1),akciós hajtetoválás (1),hajtetoválás nőknek eredmény (1),hajtetoválás módszer (1),haj pigmentáció (1),orvosi tetoválás (1),fejtetoválás (1),ritkás haj (1),mikro pigmentáció (1),hajtetoválás képek (1),trichopigmentáció (1),haj pigmentáció eredmény (1),hajtetoválás kép (1),férfias kopaszodás (1),hajtetoválás kinek (1),hajtetoválás hegbe (1),hajtetoválás heg (1),hajbeültetés korrekció (1),hajtetoválás kép (1),hajtetoválás után (1),hajtetoválás előnyök (1),hajsűrűség (1),hajtetoválás sűrűség (1),mikropigmentáció (1)

hajtetovalas

blogavatar

Hajtetoválás, mikropigmentáció, orvosi pigmentáció - hírek, cikkek, eredmények, érdekességek. Minden, amit a témával kapcsolatban tudni érdemes!