A kopaszodás ritkán érinti a hölgyeket, a hajhullás, hajritkulás azonban sokuk számára jól ismert jelenség. 

A hajtetoválás nem csak a férfiak kopaszodási problémáján képes segíteni, hanem a hölgyek hajritkulásán is. 

A haj ritkulása azért olyan feltűnő, mert a hajszálak közötti hajhiány következtében a fejbőr szélesebb sávban kivillan a hajszálak között. A fejbőr színe pedig eltér a haj színétől. Minél nagyobb az eltérés, tehát minél világosabb az egyén bőre és minél sötétebb frizura társul hozzá, annál fentűnőbb lehet a haj ritkasága. 

(Kicsit olyan ez, mint mikor szőke hölgyek kezdik lenöveszteni a festett fekete frizurát. A legtöbb estben ez a jelenség is, a világos hajtő és az egyébként sötét haj kontrasztja is, kopaszodás hatását kelti.) 

A hajtetoválás során a hajszálak közötti kikandikáló fejbőrt a hajjal megegyező színűre színezzük, pigmentáljuk, így az a hajnak jóval dúsabb kinézetet kölcsönöz. 

A hajtetoválás nagy előnye, hogy hosszú haj között is elvégezhető, tehát az eljáráshoz nem szükséges a frizurát rövidre nyírni. 

Ingyenes hajtetoválás konzultáció:  +36-30/198-9648

hajtetoválás hajtetoválás nőknek női hajtetoválás megoldás hajritkulásra hajritkulás hajhullás kopaszodás női kopaszodás kopaszodás nőknél női hajhullás ritka haj ritkás haj hajtetoválás nőknek eredmény

hajtetovalas.com