Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Miért választják olyan sokan a hajtetoválást?

Az emberek többsége az után készít tetoválást, hogy elveszített valamit az életéből, voltaképpen nincs ez másképp a hajtetoválással sem. A hajtetoválás a hajat, a fiatalos, karakteres kinézetet helyettesíti, pótolja, illetve adja vissza viselőjének.

A hajtetoválás nagy divatját éli napjainkban, egyre többen élnek az eljárás kínálta lehetőséggel. Ennek oka, hogy a hajtetoválás, vagy másként mikropigmentáció azt ígéri, amit a kozmetikai tetoválások, hogy általa tartósan elérheted a vágyott kinézetet. A kopaszodás sajnos nem áll mindenkinek olyan jól, mint egyes hollywoodi celebeknek, Vin Dieselnek vagy Jason Stathamnak. Akik számára előnytelen a korai kopaszodás, azoknak a hajtetoválás ideális megoldás lehet. A rövidre nyírt frizura mindig divatos és fiatalos, a hajtetoválás pedig ezt kínálja. Az eljárás során apró pontokat tetoválnak a fejre, melyek a rövidre borotvált frizura hatását keltik, visszaadva hajvonaladat és vele együtt karakteredet.

A hajtetoválás nagy előnye, hogy nem orvosi, sebészeti beavatkozásról van szó, általa műtét nélkül nyerheted vissza a haj illúzióját. Illetve, ha bármilyen heg éktelenkedik a fejeden, a hajtetoválás képes tökéletesen lefedni azt. A hajtetoválás rendkívül rugalmas eljárás, hiszen a kopaszodás típusától és mértékétől függetlenül alkalmazható, így szinte bárki alkalmas az eljárásra. Továbbá, az eredmény nem egy életre szól, így azok is bátran belevághatnak, akik attól tartanak, hogy esetleg a későbbiekben megbánnák, vagy megunnák a tetovált frizurát.

Ám a sminktetoválásokhoz hasonlóan a hajtetoválást is el lehet rontani, ezért fontos, hogy mielőtt elszánnád magad a tetoválás mellett, végezz alapos kutatást, hogy jól dönts afelől, kire bízod tetoválásod kivitelezését. Fontos, hogy olyan helyet keress, ahol megfelelő számú és minőségű referenciát tudnak felmutatni számodra. Csak hiteles forrásokat fogadj el!

A HIMG Klinika hajtetoválások terén több éves múltra tekint vissza! Hajtetoválás áraink tartósan kedvezőek, ezzel kívánunk segíteni, hogy a kívánt kinézet ne legyen luxus!

Ha te is érdeklődsz az eljárás iránt, kérj mielőbb egy ingyenes konzultációt: +36-30/198-9648  

hajtetoválás hajtetoválás előtt hajtetoválás után hajtetoválás előtt után hajtetoválás eredmény hajtetoválás férfiaknak  hajtetoválás előnyei hajtetoválás képek hajtetoválás konzultáció akciós hajtetoválás hajtetoválás ár

hajtetovalas.com

0 Tovább

Hajtetoválás kérdések és válaszok

A hajtetoválással kapcsolatban felmerülő leggyakoribb kérdések:

Fájdalmas a hajtetoválás?

Hajtetoválás során csak a fejbőr legfelsőbb rétegét pigmentáljuk, ezáltal a hajtetoválás minimális fájdalomérzettel jár. 

Érdekesség: minél idősebb valaki, bőre annál kevésbé érzékeny, így az idősebbek esetleg kevésebbet, míg a fiatalabbak többet érezhetnek a hajtetoválás eljárásából. De az, hogy kinek milyen mértékben fáj vagy sem, teljesen egyénfüggő.

Mekkora területet lehet lefedni a hajtetoválás segítségével?

Hajtetoválással képesek vagyunk lefedni akár az egész fejtetőt. Tehát azok is igénybe vehetik az eljárást, akik már teljes mértékben elveszítették hajukat. 

Mennyire lesz természetes a hajtetoválás eredménye? 

Teljes mértékben. Hajtetoválás során voltaképpen apró borostákat tetoválunk a kopaszodó területre. A hajtetoválást követően, annak eredménye olyan lesz, mint a frissen borotvált frizura. 

Mennyi ideig tart ki a hajtetoválás eredménye? 

A hajtetoválás eredménye bőrtípustól függően 6 hónaptól körülbelül 3 évig tarthat. A festékanyag fokozatosan kopik ki, aminek tempója többek között például attól is függ, hogy a tetoválás viselője mennyit tartózkodik napon. (Az erős nap ugyanis kiszívja a színt, ugyanúgy, ahogyan azt a sok strandolás következtében hajunkkal is teszi.)

Ingyenes hajtetoválás konzultáció:  +36-30/198-9648

hajtetoválás hajtetoválás kérdések hajtetoválás blog mikropigmentáció  hajpigmentáció hajtetoválás eredmény hajtetoválás után hajtetoválás ár hajtetoválás ára

0 Tovább

Hajtetoválás

Az ember fejének egy négyzetméternyi területén átlagosan 2000 hajszál található, amikor hajritkulás, kopaszodás történik ez a szám egészen a 0-ig csökkenhet, legyen szó férfiakról, vagy nőkről. A hajhullás, kopaszodás nem válogat áldozatai között.

Az orvosi mikropigmentáció, másként haj pigmentálás, vagy hajtetoválás akár a teljesen kopasz fejen is képes olyan hatást kelteni, mintha az dús, rövid hajzattal teli lenne.

A haj pigmentálás, hajtetoválás a végső megoldás a kopaszodással elleni harcban. A hajbeültetéssel szemben akár teljesen kopasz fejen is alkalmazható az eljárás.

A hajtetoválás esetében nem sebészeti eljárásról beszélünk. A hajtetoválás férfiak és nők fején is elvégezhető. A haj pigmentáció természetes megjelenést eredményez. A tetovált hajszálak egészen közelről sem különböztethetők meg az igaziaktól. Hajtetováló szakembereink realisztikus dőlésszögben és teljes mértékben természetes színárnyalatokban készítik el a hajszálak tetovált mását.

A hajtetoválás bármely korosztály számára és a kopaszodás bármely szakaszában alkalmas alternatívaként van jelen.

A hajtetoválás elkészítése néhány órát (2-4) vesz igénybe, a kezelendő felülettől függően. Az igazán jó, precíz és esztétikus hajtetoválás eredmény elérése érdekében 2-3 alkalomra van szükség.

A hajtetoválás kiváló eredménye nálunk minden esetben garantált!

Ingyenes hajtetoválás konzultáció:  +36-30/198-9648

hajtetoválás haj pigmentáció orvosi pigmentáció trichopigmentáció hajtetoválás előtt hajtetoválás után hajtetoválás eredmény haj pigmentáció eredmény hajtetoválás kép  hajtetoválás képek  hajtetoválás ár hajtetoválás fotó
hajtetoválás haj pigmentáció orvosi pigmentáció trichopigmentáció hajtetoválás előtt hajtetoválás után hajtetoválás eredmény haj pigmentáció eredmény hajtetoválás kép  hajtetoválás képek  hajtetoválás ár hajtetoválás fotó

hajtetoválás haj pigmentáció orvosi pigmentáció trichopigmentáció hajtetoválás előtt hajtetoválás után hajtetoválás eredmény haj pigmentáció eredmény hajtetoválás kép  hajtetoválás képek  hajtetoválás ár hajtetoválás fotó

0 Tovább

Kövess minket Facebook-on!

Címkefelhő

hajtetoválás (12),hajtetoválás eredmény (10),hajtetoválás után (7),hajpigmentáció (4),mikropigmentáció (3),kopaszodás (3),hajtetoválás eredménye (3),hajhullás (3),hajtetoválás ár (3),orvosi pigmentáció (3),hajtetoválás kérdések (2),ritka haj (2),hajtetoválás blog (2),női kopaszodás (2),hajtetoválás kérdések válaszok (2),megoldás kopaszodásra (2),hajtetoválás előtt után (2),hajtetoválásról (2),hajtetoválás infó (2),hajbeültetés (2),hajtetoválás eredmények (2),hajtetoválás képek (2),hajtetoválás előtt (2),haj pigmentáció (2),fejbőr tetoválás (2),hajtetoválás fotó (2),hajtetoválás eredmények (2),hajtetoválás kérdés (1),hajtetoválás előny (1),hajtetoválás nőknek (1),hajtetoválás érvek (1),hajtetoválás mellett (1),hajtetoválás vélemény (1),hajtetoválás férfiaknak (1),női hajtetoválás (1),megoldás hajritkulásra (1),hajtetoválás előnyei (1),hajtetoválás konzultáció (1),ritkás haj (1),női hajhullás (1),kopaszodás nőknél (1),hajritkulás (1),hajtetoválás ára (1),akciós hajtetoválás (1),hajtetoválás nőknek eredmény (1),hajtetoválás módszer (1),haj pigmentáció (1),orvosi tetoválás (1),fejtetoválás (1),ritkás haj (1),mikro pigmentáció (1),hajtetoválás képek (1),trichopigmentáció (1),haj pigmentáció eredmény (1),hajtetoválás kép (1),férfias kopaszodás (1),hajtetoválás kinek (1),hajtetoválás hegbe (1),hajtetoválás heg (1),hajbeültetés korrekció (1),hajtetoválás kép (1),hajtetoválás után (1),hajtetoválás előnyök (1),hajsűrűség (1),hajtetoválás sűrűség (1),mikropigmentáció (1)

hajtetovalas

blogavatar

Hajtetoválás, mikropigmentáció, orvosi pigmentáció - hírek, cikkek, eredmények, érdekességek. Minden, amit a témával kapcsolatban tudni érdemes!