A hajtetoválással kapcsolatban felmerülő leggyakoribb kérdések:

Fájdalmas a hajtetoválás?

Hajtetoválás során csak a fejbőr legfelsőbb rétegét pigmentáljuk, ezáltal a hajtetoválás minimális fájdalomérzettel jár. 

Érdekesség: minél idősebb valaki, bőre annál kevésbé érzékeny, így az idősebbek esetleg kevésebbet, míg a fiatalabbak többet érezhetnek a hajtetoválás eljárásából. De az, hogy kinek milyen mértékben fáj vagy sem, teljesen egyénfüggő.

Mekkora területet lehet lefedni a hajtetoválás segítségével?

Hajtetoválással képesek vagyunk lefedni akár az egész fejtetőt. Tehát azok is igénybe vehetik az eljárást, akik már teljes mértékben elveszítették hajukat. 

Mennyire lesz természetes a hajtetoválás eredménye? 

Teljes mértékben. Hajtetoválás során voltaképpen apró borostákat tetoválunk a kopaszodó területre. A hajtetoválást követően, annak eredménye olyan lesz, mint a frissen borotvált frizura. 

Mennyi ideig tart ki a hajtetoválás eredménye? 

A hajtetoválás eredménye bőrtípustól függően 6 hónaptól körülbelül 3 évig tarthat. A festékanyag fokozatosan kopik ki, aminek tempója többek között például attól is függ, hogy a tetoválás viselője mennyit tartózkodik napon. (Az erős nap ugyanis kiszívja a színt, ugyanúgy, ahogyan azt a sok strandolás következtében hajunkkal is teszi.)

Ingyenes hajtetoválás konzultáció:  +36-30/198-9648

hajtetoválás hajtetoválás kérdések hajtetoválás blog mikropigmentáció  hajpigmentáció hajtetoválás eredmény hajtetoválás után hajtetoválás ár hajtetoválás ára